fbpx

Liefdevol in Balans

Vier de liefde voor jezelf met paardencoaching en gezondheidsadvies.

Hoe zou het zijn als jij de controle weer hebt over jouw leven en gezondheid? Je leert het tijdens dit traject waarin paardencoaching gecombineerd wordt met gezondheidsadvies.

Herken je dit:

Z

Je verdwijnt in de drukte van het gezin of je werk

Z

Je hebt weinig energie gedurende de dag.

Z

Je hebt moeite met grenzen aangeven

Z

Je hebt jezelf onderaan de prioriteitlijst staan

Z

Je voelt je vaak gestresst en onzeker

Z

Je wilt graag iets veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Maar wil je dit:

Z

Je weer fit en vitaal voelen.

Z

Lekker in je vel zitten en genoeg energie hebben om te doen wat je graag wil doen.

Z

Weer bewust kiezen voor jezelf

Z

Problemen blijvend aanpakken

Z

Vol zelfvertrouwen de dag door

Z

Weer de regie pakken over jouw leven

Dan is dit traject voor jou!

Wat kun je van het traject verwachten

Paardencoaching

Drie keer een coachingssessie met paarden, waarin je leert om naar jezelf te kijken, de regie te pakken en weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat.

Gezondheidsadvies

Drie keer een consult van een half uur waarin we gaan kijken naar je voeding en leefstijl, zodat jij hierna weer vol energie zit en je weer fit en vitaal voelt. Maar ook meer rust ervaart in het dagelijks leven.

Inzicht en zelfliefde

Tijdens dit traject zet je jezelf weer op 1. Je maakt een goede start in het shiften van energie, je behaalt successen en je gaat ervaren dat deze leefstijl je zoveel verder helpt in het leven.

Liefdevol in Balans

 295,00

Bring a Friend

Omdat februari toch wel de maand van de liefde is, is er voor dit traject een Bring a Friend actie.

Koopt jouw vriendin of vriend ook dit Liefdevol in Balans traject, dan ontvangen jullie beiden €25 euro korting.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Liefdevol in Balans

 295,00

Het Liefdevol in Balans traject is een samenwerking met Praktijk Liefs. Samen gaan wij met jou dit traject aan en zorgen we ervoor dat jij op verschillende vlakken weer lekker in je vel komt te zitten en jij jezelf weer gaat geven wat je nodig hebt!

Liefdevol in Balans traject

Linda, Praktijk Liefs

Als kind droomde ik van wedstrijden en de Olympische Spelen. Het lukte niet, maar dat bracht me bij de waardevolle wijsheid van paardencoaching.

Na een periode van zelftwijfel en een burn-out ontdekte ik de kracht van paardencoaching. Wat ik kan, kan jij ook! Niet lukken is geen optie!

Klik hier voor meer informatie over paardencoaching bij Praktijk Liefs.

Marianne Honkoop Orthomoleculair Therapeut

Marianne, Gezondheidsexpert

Voeding, beweging en leefstijl hebben een enorme impact op hoe jij je voelt. Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Ik wil je laten zien hoe je met kleine aanpassingen jezelf al zoveel beter kan voelen.

Liefdevol in Balans

 295,00

Marianne heeft mij een aantal weken gecoacht op mijn voeding. Door haar begeleiding heb ik inzicht gekregen in wat ik eet, waardoor ik minder en anders ben gaan eten. De wetenschap dat Marianne meekijkt is een extra motivatie om me te houden aan de gestelde doelen. Haar coaching heeft mij geholpen me te beheersen met eten en dik 5kg af te vallen.

Arjenne

Bij Marianne heb ik inmiddels ruim een half jaar online begeleiding gehad. Het doel is fitter worden en afvallen, op een manier die vol te houden is. Tot dusver lukt dat prima. Ruim 25kg afgevallen en een stuk fitter!

Afvallen en sporten is vaak een eenzaam proces dat doorzettingsvermogen vraagt. Marianne kijkt over mijn schouder mee hoe het gaat, en kan net dat extra steuntje in de rug geven!

Agnes

Toen ik Marianne benaderde was ik zelf al even bezig met voeding en sporten. Mijn doel was om mijn vetpercentage te verlagen en om stralend mijn trouwjurk in te gaan. Ik vond het heel fijn dat Marianne met me meedacht, begreep waar ik tegenaan liep en goede, nuttige tips gaf. Na 8 weken was ik 3% vet verloren en super tevreden met het resultaat. Mocht ik opnieuw vastlopen, dan zou ik Marianne zeker opnieuw om hulp vragen. Thx! 

Naomi

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.