Pilates

Pilates is een training die goed is voor het hele lichaam. Het gaat hierbij vooral om het versterken van je centrum of ‘core’. En een sterke core geeft je meer kracht en balans en het vermindert het risico op blessures. 

Verder zorgt het beoefenen van pilates voor sterke en soepele spieren, een betere houding, een vergroting van je lenigheid, een verbeterde coördinatie en een verhoging van het lichaamsbewustzijn. Ook als je bijvoorbeeld rugklachten hebt is het een effectieve manier van bewegen.

Vanaf 21 juni geef ik pilatesles bij Yogastudio Tholen. Deze les wordt gegeven op dinsdagavond van 20.15 tot 21.15 uur.

Praktische informatie

Wanneer: elke dinsdagavond van 20.15 tot 21.15 uur

Waar: Yoga Tholen, Zwink 16, 4691 DA, Tholen

Kosten: voor een proefles betaal je 10 euro. Daarna kun je overstappen op losse lessen of een rittenkaart aanschaffen. (klik hier voor meer informatie over de kosten).

Aanmelden: wil je meedoen met de les, dan kun je je aanmelden via deze link. Je maakt dan een account aan bij Yoga Tholen. Met dit account kun je lessen kopen en je vervolgens inschrijven.

Materiaal: voor de les heb je alleen een matje nodig. Deze zijn aanwezig in de studio.

Kleding: het is handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken

Zorg dat je 5 minuutjes voorafgaand aan de les aanwezig bent, zodat we in alle rust gezamenlijk kunnen beginnen.

Marianne Honkoop pilatesles Tholen

Vragen? heb je vragen over de les of wil je weten of pilates voor jou geschikt is? Neem dan contact op via 06-44810467, via marianne@mariannehonkoop.nl of stuur een berichtje via onderstaand contactformulier.

Neem contact op

Heb je een vraag? Stuur mij een bericht!

8 + 3 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.