fbpx

Algemene voorwaarden

Bij alle handelsnamen die vallen onder Marianne Sport&Beweging zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Alle handelsnamen worden hieronder aangeduid als Marianne Sport&Beweging.

Als klant ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de disclaimer.

1. De aangeboden activiteiten en afgenomen diensten zijn op eigen verantwoordelijkheid van de klant.

2. Het gegeven advies wordt op eigen risico opgevolgd en Marianne Sport&Beweging is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of gezondheidsrisico’s.
2. Marianne Sport&Beweging is niet aansprakelijk voor schade of persoonlijk letsel als gevolg van de aangeboden activiteiten.
3. Marianne Sport&Beweging is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies/diefstal van persoonlijke eigendommen tijdens activiteiten.
4. Klanten zijn verplicht om Marianne Sport&Beweging vooraf te informeren over hun gezondheid, fysieke gesteldheid en mogelijke beperkingen/blessures.
5. Alle activiteiten worden vooraf betaald.
6. Voor trainingen, massages, coaching afspraken en (online) consulten geldt dat deze in rekening worden gebracht als deze niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd.
7. Trainingen van de pakketten voor personal training zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand.
8. Training van de pakketten voor personal training zijn niet overdraagbaar naar een andere persoon.
9. De klant is verplicht om de adviezen en schema’s van Marianne Sport&Beweging confidentieel te houden.
10.Resultaten zijn niet gegarandeerd, omdat Marianne Sport&Beweging geen invloed uit kan oefenen op alle factoren die nodig zijn voor resultaat. Maximale inzet van de klant is vereist om resultaat te behalen.

Personal Trainer Marianne Honkoop Sint-Annaland

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

9 + 10 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.