fbpx

“Ik werk resultaatgericht, maar altijd met een aanpak die past bij mijn cliënt” –
Marianne

Zo’n tien jaar geleden ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen in de sport. Vanuit mijn passie voor sport en gezondheid ben ik als personal trainer en gewichtsconsulent mensen gaan begeleiden, zodat ze zich weer fit en energiek gingen voelen. En met succes. Ik heb enorm veel mensen geholpen en dat vond ik echt fantastisch. Maar ik had ook regelmatig klanten die best wat vage klachten hadden en via de traditionele weg niet verder geholpen konden worden. Dit triggerde mij. Maar het traditionele denken uit sommige van mijn opleidingen kon in niet combineren met de holistische kijk die ik zelf heb op het menselijk lichaam en sommige klachten kun je nou eenmaal niet verhelpen met alleen sporten en gezond leven. Daar komt meer bij kijken. Voor mijn gevoel was mijn plaatje om mensen verder te helpen nog niet compleet.

Ik ben verder gaan zoeken en kwam in aanraking met orthomoleculaire therapie. En met gezondheid als passie sloot dit naadloos aan bij mijn eigen gedachtengoed. Een orthomoleculair therapeut bestrijdt namelijk geen symptomen, maar helpt mensen op een natuurlijke basis waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De combinatie van voeding, leefstijl en suppletie zorgde voor dat stukje extra, zodat ik mensen kan helpen op een manier die nog beter bij mij past en waarin ik mijn visie ook beter kwijt kan. Ik vind het namelijk fantastisch en ook bijzonder om bij te kunnen dragen aan een gezondere en zelfbewustere wereld, zonder al te veel onnodige chemische medicatie, maar vanuit een natuurlijke en holistische aanpak.

Marianne Honkoop Orthomoleculair Therapeut Zeeland

Laten we kennismaken

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Laten we dan kennismaken en een eerste consult inplannen! Tijdens dit online consult van 30 minuten leg ik je uit hoe ik werk, bespreken we jouw klachten en krijg je direct tip & tricks om mee aan de slag te gaan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.