fbpx

Orthomoleculaire therapie

Als orthomoleculair therapeut help ik je om je weer fit en vitaal te voelen. Om eventuele klachten te verminderen of mogelijk geheel te laten verdwijnen. Dit doe ik door het zelfherstellend vermogen van het lichaam te optimaliseren, zodat je lichaam z´n werk weer kan doen.

Als orthomoleculair therapeut en gezondheidsexpert kies ik voor een holistische aanpak. Ik kijk naar het totale plaatje en ga van daaruit behandelen. Ik kijk naar onder andere voeding, leefstijl en beweging, maar ook naar persoonlijke omstandigheden en mindset. Kortom: ik kijk naar het verhaal achter de klacht(en) en hoe we dit blijvend kunnen verminderen of op kunnen lossen. Geen quick fix, maar een oplossing waardoor jouw gezondheid blijvend zal verbeteren.

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Marianne Honkoop Orthomoleculair Therapeut

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

8 + 14 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.