fbpx

ADD/ADHD

Veel kinderen, tieners, maar ook volwassenen hebben de diagnose ADD/ADHD en slikken hiervoor reguliere medicatie. Deze medicatie werkt vaak maar een korte periode. Daarnaast kent veel medicatie nare bijwerkingen en zijn er zeker op de lange termijn meer nadelen dan voordelen.

Met aanpassingen in voeding en leefstijl is het vanuit de orthomoleculaire therapie mogelijk om de symptomen van ADD/ADHD te verminderen. Daarnaast is het ook belangrijk om eventuele tekorten aan te vullen, want ook dit speelt een grote rol bij het goed functioneren van lichaam een geest.

Door de juiste voeding te eten en tekorten aan te vullen, zie je veel klachten verminderen of zelfs verdwijnen, waardoor medicatie niet altijd meer nodig is.

 

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

12 + 11 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.