fbpx

Onvruchtbaarheid

Als het moeilijk is om zwanger te worden, dan is het belangrijk om te kijken wat de oorzaak is. Kan de onvruchtbaarheid niet medisch worden verklaard, dan is het lichaam vaak niet in goede conditie. Slechte voedingsgewoonten, een slechte ontgifting of tekorten aan voedingsstoffen spelen vaak een enorme rol. 

Bij zwanger worden is het trouwens niet alleen van belang dat de vrouw in goede conditie is, maar ook de man. 

Door de juiste voeding te eten, tekorten aan te vullen en stress te verminderen neemt de kans om zwanger te worden aanzienlijk toe. Orthomoleculaire therapie kan je hierbij goed helpen.

 

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

5 + 9 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.