fbpx

Slapeloosheid

Problemen met inslapen of doorslapen komen veel voor. En naast dat het enorm vervelend is, brengt het ook vaak extra stress met zich mee wat de slaapproblemen alleen maar verergert.

Een van de belangrijkste oorzaken van slaapproblemen kan te maken hebben met voeding en de darmen. Voedingsmiddelen geven naast energie en bouwstoffen ook informatie aan ons lichaam en daarmee zijn ze ook van invloed op onze slaap.

Orthomoleculaire therapie en aanpassingen in voeding en leefstijl kunnen dan ook helpen bij het oplossen van slaapproblemen.

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

15 + 7 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.