fbpx

Maagklachten

Brandend maagzuur is een van de meest voorkomende maagklachten. Heb je daar af en toe eens een keertje last van, dan is er niet zoveel aan de hand en is het zeker niet nodig om hier medicatie voor te gebruiken. Ook geen vrij verkrijgbare medicatie die bij de drogist kan worden gekocht. Dit doet meer kwaad dan goed. Net als medicatie die op recept verkrijgbaar is. Deze medicatie heeft een rebound effect, waardoor je op den duur niet meer zonder kan.

Daarnaast brengt het gebruik van medicatie tegen maagzuur nog andere dingen met zich mee, zoals een verhoogd risico op darminfecties, een verhoogd risico op longontsteking, een verhoogd risico op osteoporose, een verhoogd risico op nierziekten, een verhoogd risico op een hartaanval of een beroerte en een verhoogd risico op een B12 tekort.

Gelukkig is het ook mogelijk om op een natuurlijke manier een oplossing te vinden. Orthomoleculaire therapie en aanpassingen in leefstijl kunnen hierbij helpen.

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

3 + 12 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.