fbpx

Vermoeidheid

Heel veel mensen kampen met vermoeidheid. Dit gebrek aan energie kan ervoor zorgen dat je niet kan doen wat je wilt doen, wat weer kan resulteren in psychische klachten. Bij vermoeidheid is het belangrijk om te kijken naar onderliggende oorzaken. Vermoeidheid is vaak een symptoom van processen die niet goed verlopen in je lichaam, waardoor je te weinig energie aanmaakt. Daarnaast kunnen tekorten aan vitaminen en mineralen hier ook een belangrijke rol spelen. 

Door de achterliggende oorzaak te vinden en hier voeding, leefstijl en suppletie op aan te passen kan het lichaam zichzelf herstellen en weer voldoende energie aanmaken, zodat vermoeidheid verdwijnt.

 

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

7 + 3 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.