fbpx

Darmklachten

Buikpijn, een opgeblazen gevoel, winderigheid, verstopping of juist diarree. Veel klachten herkennen we wel, omdat we er zo heel af en toe eens mee te maken hebben.

Het wordt anders als je hier dagelijks last van hebt en de klachten meer regelmaat dan uitzondering zijn. Waarschijnlijk heb je de diagnose PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom) gekregen, waarbij er geen afwijkingen zijn, maar wel klachten. Dit kan je leven enorm beïnvloeden. Gelukkig is er met de juiste voeding en suppletie iets aan te doen.

Dit geldt ook wanneer er sprake is van Colitis ulcerosa of de Ziekte van Crohn. Hoewel deze ontstekingsziektes vaak levenslang blijven bestaan zijn er op orthomoleculair gebied behandelingen mogelijk om de ontstekingen te remmen en de darmen te helpen bij het herstel.

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

12 + 10 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.