fbpx

Huidproblemen

Acne, een droge huid, huiduitslag, eczeem, rosacea. Voorbeelden van uiteenlopende problemen van de huid, met ook uiteenlopende oorzaken en triggers. De oorzaken kunnen genetisch bepaald zijn, maar kunnen ook worden veroorzaakt door een disbalans in de darmen, verkeerde voeding, een verminderde ontgifting, stress of andere factoren van buitenaf zoals stoffen in bijvoorbeeld wasmiddel die de huid irriteren.

Met aanpassingen in voeding en leefstijl is het vanuit de orthomoleculaire therapie mogelijk om de symptomen van huidproblemen te verminderen. Ook als deze genetisch zijn. Voeding speelt een grote rol bij de oorzaak van huidproblemen. Eventueel kan er nog extra getest worden op allergenen bij deze klachten.

Door de juiste aanpassingen te doen kunnen de symptomen van huidklachten verminderen of zelfs verdwijnen. Afhankelijk van de aard van de problemen.

 

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

9 + 5 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.