fbpx

Overgang

De overgang, elke vrouw krijgt ermee te maken, maar de klachten kunnen nogal verschillen. Typische overgangsklachten, zoals opvliegers, nachtelijkzweten, hoofdpijn, stemmingswisselingen, slaapproblemen, depressie, prikkelbaarheid, geheugen- of concentratiestoornissen, het verlies van libido, vaginale droogheid en toenamen van buikvet, zijn bijna algemeen geaccepteerd. Maar met orthomoleculaire therapie is het mogelijk om veel van deze klachten te bestrijden.

Goede voeding, maar ook de inzet van kruiden en supplementen kunnen helpen om typische overgangsklachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen, zodat je soepel door de overgang gaat.

 

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

15 + 3 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.