fbpx

Personal Training

Wil je serieus aan de slag met jouw training en ook daadwerkelijk resultaat boeken? Denk dan eens aan personal training. Je gaat onder mijn professionele begeleiding aan de slag met jouw doelen, zodat jij je weer fit voelt, lekker in je vel zit en de resultaten bereikt die je voor ogen hebt!

Kies je voor mij, dan kies je ook echt voor een persoonlijke benadering. Ik werk maar met een beperkt aantal klanten om er zo voor te zorgen dat ik ook iedereen de aandacht kan geven die hij of zij verdient. De persoonlijke benadering en het persoonlijke karakter staan bovenaan! Dit betekent ook dat ik ga voor resultaat, want je bent immers niet voor niks begonnen met het werken aan jouw doel. Toch?

En als geen ander weet ik hoe de weg naar een sportief doel eruit ziet. Door mijn wedstrijden weet ik hoe is het om kilo’s af te vallen, weer aan te komen, te moeten knokken voor resultaat, hoe om te gaan met teleurstellingen, mooie momenten, een getal op de weegschaal wat je misschien niet wilt zien. Kortom: ik ken het verhaal, doordat ik het zelf meerdere keren heb doorgemaakt. Maar daarnaast heb ik ook alle theoretische kennis die nodig is om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen bereikt. Deze combinatie, samen met mijn persoonlijkheid en gedrevenheid om jou te helpen naar succes, maken dat de keuze voor mij als personal trainer en gezondheidsexpert het waard is.

Ik beschik over een kleine personal trainingsstudio waar je onder mijn begeleiding traint. De plaatsen hiervoor zijn beperkt. Heb je interesse, neem dan nu contact op!

 

Marianne Honkoop personal trainer

Aantal maanden pt bij Marianne gedaan, vond het altijd geweldig goede schema’s, trainingen en ze lette heel goed op mijn houding nooit gedacht dat ik sommige dingen zou kunnen doen met me reuma. Hou je handen zus en zo zei ze dan bv. en had daarna helemaal geen last ( ja goede spierpijn 😆) . Ook kwa voeding veel geleerd ben bewuster gaan eten en drinken. Soms had ik een soort dip en dan motiveerde ze me weer.
Een lieve, geduldige coach met pit. Echt een aanrader Marianne!

Inah

Het afgelopen jaar ben ik onder begeleiding van Marianne gaan sporten. Ik deed serieus niet aan sport, had er een hekel aan. In het begin ook nog toen ik met Marianne begon. Ik moest in ene ook zoveel. 2 a 3 keer per week trainen, mijn voeding bijhouden en 1x per week op die weegschaal. Ik dacht serieus; Waar ben ik aan begonnen?! Maar na 2 maanden werd dat al minder en keek ik uit naar de PT’s. Ik zag resultaat, viel iets af en ik kreeg voor het eerst in mijn leven spieren! WauW. En de trainingen waren pittig, maar wel écht leuk. Dat ik sporten nog leuk zou vinden, dat was het hoogsthaalbare. Dat heeft Marianne voor mij gedaan. Zij heeft mij op een andere manier naar sport doen kijken waardoor ik het echt leuk ging vinden en ook echt naar onze PT’s uitkeek. Tuurlijk had ik ook wel eens dip en dan zei ze nét weer effe het juiste waardoor ik een boost kreeg. Zowel tijdens onze pt’s maar ook op what’s app. Ze is zeer goed bereikbaar én benaderbaar. Naast PT is ze ook mental coach en dat heb je écht nodig. Althans ik. Ik ben super blij met haar! Ze is nuchter, duidelijk, aardig en heeft een juiste dosis humor. Wat wil je nou nog meer!?!
@Marianne: Zie je snel!

Marloes

De afgelopen weken heb ik Marianne gehad als PT: echt TOP!! Na jaren ben ik weer gemotiveerd om de fitnessruimte in te gaan en het niet alleen te houden bij de ‘klasjes’. Oefeningen gedaan waarvan ik het bestaan niet wist, maar die echt doeltreffend werken. Marianne pusht en stimuleert je om net even iets verder door te gaan.
Kortom: Marianne is voor mij de perfecte PT.

Chris

Ik train al aardig wat jaartjes. Alleen lukte het mij niet om mn doelstellingen te behalen.(spiermassa)Daarom paar maanden geleden concact met Marianne genomen. Zijn nu een paar maanden verder. En het gaat steeds beter. Het is hard werken, veel eten, en discipline hebben. En vooral doorzetten. Dankzij Marianne pak ik de oefeningen tóch net ff wat beter. Heb nu een goed training schema en weet wat ik allemaal moet eten. Ik heb al veel van je geleerd van Marianne hoop steeds een stapje verder te komen. Ik blijf gemotiveerd om mn doelstellingen te bereiken. Marianne ik ben blij met jouw als trainer!

Miranda

De afgelopen 3 maanden heb ik met Marianne mogen trainen en daar ben ik heel tevreden over. Meer vertrouwen gekregen “in mijn rug” en vetpercentage verminderd, dus concrete resultaten! Ze heeft me echt geholpen om ritme te krijgen in m’n bewegings- en eetpatroon. Ook heb ik nu een goede basis om zelf op een verantwoorde manier aan de slag te gaan in de sportschool. Ik ga Marianne zeker weer inschakelen als ik weer een stap verder wil.

Liz

ff een verhaal opsommen over de PT die ik heb gehad de laatste 1,5 jaar is niet iets wat ik normaal doe.

Maar door wat Marianne voor mij heeft gedaan vind ik het fijn om mijn ervaring te delen omzo wellicht andere te insprireren.

ik heb bijna 2 jaar PT gehad van Marianne, dit was tot heden de langste PT die ik heb gevolgt, dit was zeker ook de beste en meest leuke, naast dat Marianne mij iedere keer weer wist te motiveren zorgde Marianne ook ervoor dat er resultaten werden geboekt.

Nadat een vriendin van mij een afspraak had gemaakt met Marianne, zat ze voordat ik het wist al naast mij op een stoel voor een intake, was een heel leuk, goed gesprek.

De eerste PT afspraak stond vast, van af de eerste keer was het gevoel goed en was er een klik.

ik wist zelf niet helemaal wat ik wilde , afvallen of groter worden, we zijn samen eerst gestart met gewicht verliezen, dat ging snel en goed.

Een eet schema zorgde ervoor dat ik niet te veel at maar wel de juiste voeding binnen kreeg, na een aantal maanden was er plus minus 16 kg af.

Super blij dat ik was !! maar het groter en gespierder worden bleef roepen en zo zorgde Marianne voor een andere training en voedingschema en eerlijk is eerlijk we begonnen te groeien, in spier !!

Marianne is een zeer prettige personal trainer die weet wat ze doet, die wil helpen maar je moet wel zelf willen, tevens was ze ook een luisterend oor tijdens de lessen.

Ik zou Marianne bij iedereen aanraden je zal zien dat ze je verder kan brengen als dat je denkt.Samen kan je dan alles bereiken wat je wilt.

Marianne bedankt voor de geweldige tijd en de zet die jij mij hebt gegeven om door te gaan alsmede een balans in mijn leven te vinden.

THANKS !! groetjes

Tom

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

13 + 6 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.