fbpx

Online cursus Healthy Living

Je fit en vitaal voelen begint bij een gezonde leefstijl. En daar gaan we aan werken in de online cursus ‘Healthy Living’.

Een 21-daagse cursus, waarbij je aan de slag gaat met het verbeteren van jouw leefstijl door middel van opdrachten, challenges en tips & tricks!

Herken je dit:

Z

Je staat vaak vermoeider op, dan dat je ging slapen.

Z

Je hebt weinig energie gedurende de dag.

Z

Je wilt graag iets veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Maar wil je dit:

Z

Je weer fit en vitaal voelen.

Z

Lekker in je vel zitten en genoeg energie hebben om te doen wat je graag wil doen.

Z

Afrekenen met slechte gewoontes die je uiteindelijk weinig opleveren.

Dan is deze cursus voor jou!

En tot en met eind juli betaal je voor deze cursus geen €17,99, maar slechts €7,99

Wat kun je van de cursus verwachten

Opdrachten

Tijdens de cursus krijg je elke dag een werkboek met een opdracht. Door middel van de opdrachten krijg je inzicht in je huidige leefstijl en wat er eventueel anders en beter kan.

Challenges

Tijdens de cursus krijg je elke dag een challenge. Zo kun je elke dag gelijk aan de slag met het verbeteren van jouw leefstijl.

Tips & tricks

Tijdens de cursus ontvang je ook elke dag tips & tricks. Zo krijg je direct hulp bij het aangaan van de challenges!

Online cursus Healthy Living

 17,99

Marianne heeft mij een aantal weken gecoacht op mijn voeding. Door haar begeleiding heb ik inzicht gekregen in wat ik eet, waardoor ik minder en anders ben gaan eten. De wetenschap dat Marianne meekijkt is een extra motivatie om me te houden aan de gestelde doelen. Haar coaching heeft mij geholpen me te beheersen met eten en dik 5kg af te vallen.

Arjenne

Bij Marianne heb ik inmiddels ruim een half jaar online begeleiding gehad. Het doel is fitter worden en afvallen, op een manier die vol te houden is. Tot dusver lukt dat prima. Ruim 25kg afgevallen en een stuk fitter!

Afvallen en sporten is vaak een eenzaam proces dat doorzettingsvermogen vraagt. Marianne kijkt over mijn schouder mee hoe het gaat, en kan net dat extra steuntje in de rug geven!

Agnes

Toen ik Marianne benaderde was ik zelf al even bezig met voeding en sporten. Mijn doel was om mijn vetpercentage te verlagen en om stralend mijn trouwjurk in te gaan. Ik vond het heel fijn dat Marianne met me meedacht, begreep waar ik tegenaan liep en goede, nuttige tips gaf. Na 8 weken was ik 3% vet verloren en super tevreden met het resultaat. Mocht ik opnieuw vastlopen, dan zou ik Marianne zeker opnieuw om hulp vragen. Thx! 

Naomi

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.