fbpx

Online cursus Healthy Living

Een 21-daagse cursus, waarbij je aan de slag gaat met het verbeteren van jouw leefstijl door middel van opdrachten, challenges en tips & tricks!

Herken je dit:

Z

Je hebt weinig energie gedurende de dag

Z

Je voelt je vaak futloos

Z

Je valt niet af

Z

Je wilt graag iets veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Maar wil je dit:

Z

Je weer fit en vitaal voelen.

Z

Lekker in je vel zitten en genoeg energie hebben om te doen wat je graag wil doen.

Z

Problemen blijvend aanpakken

Z

Weten wat je moet doen om resultaten te boeken

Dan is deze cursus voor jou!

Wat kun je van het traject verwachten

Inzichten

Tijdens de cursus ontvang je elke dag een mail met een onderwerp waarover je meer leert. Je krijgt hierdoor inzicht in jouw gedrag en gewoontes. 

i

Opdrachten en Challenges

Tijdens de cursus ga je het geleerde gelijk in de praktijk brengen door middel van opdrachten en challenges. Zo ga je stap voor stap gewoontes veranderen en creëer je een nieuwe leefstijl.

Tips & tricks

Tijdens de online cursus krijg je tips & tricks, zodat je precies weet wat je moet doen om resulaat te behalen.

Online cursus Healthy Living

 77,00

Marianne heeft mij een aantal weken gecoacht op mijn voeding. Door haar begeleiding heb ik inzicht gekregen in wat ik eet, waardoor ik minder en anders ben gaan eten. De wetenschap dat Marianne meekijkt is een extra motivatie om me te houden aan de gestelde doelen. Haar coaching heeft mij geholpen me te beheersen met eten en dik 5kg af te vallen.

Arjenne

Bij Marianne heb ik inmiddels ruim een half jaar online begeleiding gehad. Het doel is fitter worden en afvallen, op een manier die vol te houden is. Tot dusver lukt dat prima. Ruim 25kg afgevallen en een stuk fitter!

Afvallen en sporten is vaak een eenzaam proces dat doorzettingsvermogen vraagt. Marianne kijkt over mijn schouder mee hoe het gaat, en kan net dat extra steuntje in de rug geven!

Agnes

Toen ik Marianne benaderde was ik zelf al even bezig met voeding en sporten. Mijn doel was om mijn vetpercentage te verlagen en om stralend mijn trouwjurk in te gaan. Ik vond het heel fijn dat Marianne met me meedacht, begreep waar ik tegenaan liep en goede, nuttige tips gaf. Na 8 weken was ik 3% vet verloren en super tevreden met het resultaat. Mocht ik opnieuw vastlopen, dan zou ik Marianne zeker opnieuw om hulp vragen. Thx! 

Naomi

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.