fbpx

Hoofdpijn/migraine

Hoofdpijn en nog erger dan gewone hoofdpijn, migraine, kan jouw leven enorm beïnvloeden. Zeker migraine, wat vaak nog eens gepaard gaat met andere klachten zoals misselijkheid, braken, overgevoeligheid voor licht en geluid en mogelijk buikpijn. Vooral vrouwen hebben hier vaker last van dan mannen.

Schijnbaar onschuldige medicatie zoals paracetamol is weer van invloed op onze darmen wat gevoeligheid voor voeding kan verergeren of andere klachten uit kan lokken. Medicatie tegen migraine kan ook weer zorgen voor onttrekkingshoofdpijn, wat op de lange termijn ook niet helpt bij het verminderen van klachten. Daarnaast heeft reguliere medicatie nog andere vervelende bijwerkingen.

Orthomoleculaire therapie kan helpen met onder andere het aanpassen van de voeding, leefstijl en het inzetten van (kruiden)supplementen om zo de hoofdpijn te verminderen of zelfs helemaal op te lossen. Daarnaast is het mogelijk om de triggers die migraine veroorzaken te verminderen, zodat een aanval minder vaak voorkomt of minder hevig verloopt.

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

11 + 12 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.