fbpx

Diabetes

Er zijn verschillende tpen diabetes. Bij diabetes type 1 maakt het lichaam helemaal geen insuline meer aan. Bij diabetes type 2 heeft het lichaam te weinig insuline en reageert het ook niet goed meer op de insuline die er is. Beide vormen van diabetes reageren goed op aanpassingen in voeding en leefstijl.

Diabetes type 1 is blijvend. Diabetes type 2 blijkt in 80% van de gevallen omkeerbaar te zijn, waardoor er uiteindelijk geen medicatie meer nodig is om de bloedsuikerspiegel op peil te houden.

Door de juiste voeding te eten, de leefstijl aan te passen en tekorten aan te vullen, zal het lichaam verschillende chemische processen gaan verbeteren. Bij blijvende aanpassingen en consequent volhouden is het mogelijk om diabetes om te keren.

 

Waarmee kan ik jou helpen

Hieronder staan de meest voorkomende klachten waarmee je bij mij terecht kan. Staat je klacht er niet bij? Ik behandel in mijn praktijk meer klachten dan hieronder staan genoemd. Neem dus gerust contact op als jouw klacht er niet tussenstaat.

ADD/ADHD
Allergieën/intoleranties
Darmklachten
Diabetes
Hoofdpijn/migraine
Huidklachten
Maagklachten
Onvruchtbaarheid
Overgang
Overgewicht
Psychische klachten
Slapeloosheid
Vermoeidheid 

Wil je hulp bij het aanpakken van jouw klachten? Boek dan hieronder een consult of neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

De genoemde kosten zijn inclusief indirecte tijd. Voorafgaand aan het eerste consult wordt een uitgebreide vragenlijst ingevuld. Daarnaast hoort bij het eerste consult een compleet behandelplan, waardoor de kosten wat hoger zijn. 

Neem contact op

Heb je een vraag over de EMB test of over een ander onderwerp? Stuur mij een bericht!

4 + 2 =

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.