fbpx

Deze heerlijke salade kan prima als hoofdgerecht, maar ook als bijgerecht bij bijvoorbeeld een zomerse barbecue. En doordat de salade is gemaakt van koude aardappelen stijgt de bloedsuikerspiegel minder snel dan wanneer je warme aardappelen eet.

Wat heb je nodig (voor 1 persoon):

– 300 gram aardappelen (ongekookt gewicht)

– 1 venkelknol

– 1 ei

– handje dille

– peper, zout en olijfolie extra vierge

Zo maak je het:

Schil en kook de aardappelen en laat deze afkoelen. Kook het ei. Snijd de venkel. Meng alles door elkaar en breng op smaak met peper en zout en schenk er naar smaak nog wat olijfolie overheen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.