Deze heerlijke lasagne is glutenvrij en lactosevrij. En perfect voor de herfst wanneer er volop pompoen is.
Wat heb je nodig (voor 1 persoon):
– 1 pompoen
– gemengde groenten naar keuze (courgette, paprika, tomaat, etc.)
– 1 theelepel kerrie, kurkuma, komijnzaad en 1/2 theelepel cayennepeper
– 150 gram rundergehakt
– vegan kaas
– olijfolie en eventueel peper en zout naar smaak
– glutenvrije lasagne bladen
Zo maak je het:
Hak de pompoen in stukken, marineer met de olijfolie en de kruiden. Gaar de pompoen in de oven op 180 graden totdat de schil zacht is. Pureer vervolgens de pompoen met wat kokend water. Snijd en wok de groenten, rul het gehakt en voeg de pompoensaus toe. Verdeel de lasagnebladen en de saus om en om in een schaal, strooi de kaas er bovenop en gaar ongeveer 40 minuten in de oven op 180 graden.