fbpx

Een heerlijk receptje voor het ontbijt. Of de lunch natuurlijk. Boordevol vezels en vitaminen A, C en E. Door de pecannoten bevat het recept ook nog eens bijzonder veel mangaan, koper en zink. Dus genoeg redenen om je dag lekker te beginnen met deze glutenvrije en lactosevrije pannenkoekjes!

Wat heb je nodig (voor 1 persoon):

  • 100 gram gekookte en afgekoelde pompoen
  • 35 gram havermeel
  • 2 eieren
  • olijfolie
  • 1 theelepel kaneel
  • 15 gram pecannoten
  • 25 gram blauwe bessen
  • 10 gram honing

Zo maak je het:

Doe de eieren, de pompoen, de kaneel en het havermeel in de blender en mix tot een gladde massa. Doe wat olie in de pan en bak de pannenkoekjes tot ze aan beide zijden goudbruin zijn.

Leg de pannenkoekjes op een bord en garneer met de pecannoten, de blauwe bessen en de honing.

Tip: heb je geen havermeel in huis, dan kun je havermout fijnmalen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de praktijk en ontvang maandelijks tips en weetjes om jouw gezondheid te verbeteren.

Gelukt! Je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief.